Wellrest Float unikt projekt Artiklar Vägbeskrivning Öppettider / Pris Aktuellt

Internationella fibromyalgidagen 2013-05-12 

 

Vi vill förstärka den studien vi gjorde 2012 med ytterligare underlag så vi erbjuder er med fibromyalgi att delta i fortsättningen av studien som genomfördes 2012.

Studien från 2012 visar klar förbättring för de som deltog.

Vad innebär det att vara med i fibrogruppen? UNDERSÖKNING PÅBÖRJAS 2013-05-12 eller däromkring.

  • Vi erbjuder floating tre gånger med start den 12 Maj 2013 där du kommer att få besvara några enkla frågor efter varje tillfälle. Vi kommer att samla ihop uppgifterna och göra en sammanställning på dessa. De tre floatingtillfällerna ska göras inom 14 dagar.

Kostnad?

  • Priset för dessa tre floatingtillfällen är 450,- och betalas vid första gången till det floatingcenter som du ska göra dina floatingpass hos.

Vad kan jag förvänta mig?

  • Kanske?  Med samma förväntade resultat som från den internationella studien som gjordes 2011 där det rapporteras om en 30% minskning av stress efter varje floatingtillfälle. Den genomsnittliga längden på smärtlindring ökar efter varje gång man floatar. Se här vad floatare skrev  Vad tyckte floatare? Engelsk text 

Vad förväntas av mig?

  • Att du anmäler dig först hos oss via fibro@wellrest.se och sedan anmäler dig hos närmaste floatingcenter. Att du svarar på en del frågor och dessa svar kommer att anonymiseras och ingå i statistik som vi för hos oss. Dessa kommer att sammanställas hos oss men eftersom vi ser att det blir så många så kommer det ta lite tid att offentliggöra det i en pressrelease.
 

 Vad framkom i 2011?

I samarbete med:

 

Platser där du kan delta, glöm inte att anmäla dig snarast:

1. Vaggeryd: Wellrest, kontakt fibro@wellrest.se 0735-450390 www.wellrest.se

2. Hede: Rörelseverkstan, kontakt birgitta@rorelseverkstan.se 070-3650888 www.rorelseverkstan.se

 

2013-06-10

Igår den 9/6 avslutade vi årets studie för att fastslå hur bra floating är för dem som har fibromyalgi.

Vi genomförde studien med ett flertal ägare av floatingtankar för att förstärka den fristående studien vi genomförde 2012 med hjälp av bl.a. Karlstads Universitet och Linné Universitet i Kalmar.

Resultaten är som framkom är som tidigare mycket goda. Vi kommer nu under 2013 att sammanställa resultaten och offentliggöra dem.