Wellrest Float unikt projekt Artiklar Vägbeskrivning Öppettider / Pris Aktuellt

Vad våra kunder tycker om Floating och Wellrest

 

 

 

 

 

Statistik vad våra kunder tycker om floating

 

 

 

 
Berättelser om floating.
 
2012-05-24 Efter den 14 maj har han kört till oss 3 gånger för floatingpass hos oss. En helt annan person med en positivare livssyn och betydligt bättre.
 
2012-05-15
Igår såg jag det fula ansiktet av utbrändhet som tittade på mig genom min vän sedan över 30 år tillbaks som är 60+. Företagsledare som tagit på sig för mycket ansvar gentemot ägarna. Vi fick ett nödsamtal söndags kväll att han ville floata på måndagen (floatat hos oss tidigare pga stress med bra resultat). (Han har 10-15 mil till oss) När han kom fick jag se det som man inte vill se. En överstressad vän i nöd med näst intill självmordstankar eftersom hjärnan har fått felkoppling. Han floatade 3 timmar och han såg bättre ut än före i alla fall. Men det blir nog en lång process. Ska åka till oss regelbundet nu 2-3 gånger per vecka. Jag har försökt tidigare att tala med honom om hans stress men som vanligt är det att de superstressade har svårt att lyssna innan det är försent. Hoppas innerligt att det inte är försent för min vän.
 
2012-05-03 Såg en person i Vaggeryd som jag kände igen som en tidigare floatingkund (2 gånger). Frågade honom hur det var. Jo, du vet väl vad som hände säger han. ??? JO. Han har haft värk i sin högra axel hela sitt yrkesverksamma liv. Mer eller mindre konstant. Och efter de två floatingpassen har han inte känt någonting.......... Han kan t.o.m. ligga på axeln utan smärta........ Men jag vet inte hur det hände säger han....
Tilläggas ska göras att han är 60+ och fortfarande yrkesverksam.

Ett till "mirakel" som sker i en floatingtank på bara 2 gånger... Hur många behövs innan folk fattar hur skönt och bra det är med floating????
 
 
 

 

Bloggare

Therese ”Tess” Svedbom  Vaggeryd 2011-11-12

 

 

Hos oss

 

©Wellrest AB - Stefan Gerleman